Followers

Minggu, 19 Desember 2010

Asking Alexandria

ekhem....
sebelumnya gue peringatin ini postingan sungguh ga penting banget ga banget deh...daripada lihat posting ini mending makan (apa hubungannya coba?) !

kalian tau sama band yang satu ini :



yap ini band 'Asking Alexandria' !


Asking Alexandria adalah sebuah band metalcore Inggris dari York, North Yorkshire. Didirikan pada tahun 2008 ketika Ben Bruce (lead guitar) dihubungi teman-teman lama setelah pindah kembali ke Inggris dari Dubai, arus line-up terdiri dari Ben Bruce, Danny Worsnop (vokal), Cameron Liddell (gitar), Sam Bettley (gitar bass) dan James Cassells (drum).

sekarang gue suka banget sama band ini soalnya band ini keren banget kalo lagi manggung dan lagu-lagunya juga keren keren .


buat kalian yang pengen denger lagunya nih gue kasih satu lagu yang paling gue suka judulnya final episode !

buat liriknya ini dia :
Oh my God,
oh my God,
if only he knew,
if only he knew,
if only he knew about the world
without the bullshit and the lies.

We could've saved him,
they could've saved me.
But instead I'm here drowning
in my own fucking mind,
and I'll be damned if you're the death of me.

Blood and ink stain the walls,
silently with bloodied knuckles, carry on,
hoping it's not too wrong.
You said the nights were far too long.
Honey, it's just the start of it.

Oh my God,
if he only knew.
Oh my God,
if only he knew,
if only he knew,
if only he knew.
Just stand up and scream,
the tainted clock is counting down.
You gave in to me,
would you say the nights are far too long now?

Oh my God,
(oh my fucking God)
The tears that stain my cheek
must me look weak,
I wear them proudly, I wear them proud.

Just stand up and scream,
the tainted clock is counting down.
You gave in to me,
would you say the nights are far too long now?

Your knife,
my back.
My gun,
your head.

Your knife,
my back.
My gun,
your head.

You need a doctor baby,
you scared?
You need a doctor baby,
you scared?

You need a doctor baby,
you scared?
You need a doctor baby,
you scared, you scared,
you scared, you?

You need a doctor baby,
you scared?

You need a doctor baby,
you scared?
You need a doctor baby,
you need a doctor baby,
you scared?

oke selamat mendengarkan and keep following my blog :)

2 komentar:

Terima Kasih atas Kunjungan nya !

Jangan Lupa di Komentar ya !

-SatSutPut-

Share My Blog

Facebook Twitter Google Buzz Delicious Digg Stumbleupon
Linkedin Yahoo! Bookmarks Google Bookmarks Reddit Mixx Technorati

Recent Comments